Asfaltering Brf Olofsgården

20171008 Obs! Epost till föreningen är brfolofsgarden@telia.com

20171006

Hej alla medlemmar!

Nu har vi fått uppdatering av NCC ang. parkeringsplatserna. Ni som har blivit hänvisade att tillfälligt stå på innergården med er bil kan nu, dock senast måndag kväll, den 9/10 parkera på er vanliga p-plats.

Det är dags för NCC att börja med andra sidan (Trädgårdsvägen) nästa vecka. Så alla som har sin parkering längs den huskroppen med P-platsnummer 1-25 blir hänvisade att parkera på innergården, senast måndag kväll, den 9/10

Vi kommer att sätta upp nummer så ni vet vart ni ska stå. Precis som det fungerar nu.

Vi håller er uppdaterade under arbetets gång.

Med vänlig hälsning Styrelsen

Hej alla medlemmar!   201709

Nu är det äntligen dags att sätta igång med nyastfalteringen av våra parkeringsytor, med start Allévägen. Vi kommer att börja i olika sektioner då parkeringarna kommer flyttas till provisoriska platser på angivet område på innergården.

Du behåller samma parkeringsnummer som du har idag och ställer dig på samma parkeringsnummer fast då på innergården.

Vi kommer att sätta upp stolpar med respektive nr så att du tydligt kan hitta din parkering.

Vi kommer hålla er samtliga uppdaterad med information om vad som gäller och när din sektion påbörjas eller avslutas.

Asfalteringen beräknas ta 1,5-2 månader. Så vi hoppas ni har överseende med detta och att vi alla hjälps åt så att NCC och deras medarbetare kan jobba så smärtfritt som möjligt.

Vi sätter igång redan nu på måndag den 18 september och då ska som sagt alla bilar på Allévägen flyttas till innegården söndagen den 17 september, vi hoppas att alla respekterar det för i annat fall kommer den bilägare som inte flyttat sin bil försinka för oss alla andra.

Med vänlig hälsning Styrelsen.